Ραβέντι εκχύλισμα

Ραβέντι εκχύλισμα
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Bio-Tech Inc Risun είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκχύλισμα ραβέντι και προμηθευτές, Καλώς να αγοράσει ανεφοδιασμός εργοστασίων, καθαρό φυσικό και 100% φυσικό ραβέντι, εκχύλισμα τόσο χαμηλή τιμή και υψηλής ποιότητας.

Ραβέντι εκχύλισμα

Όνομα προϊόντων: Εκχύλισμα ραβέντι

Βοτανική πηγή: Τους κύκλους στις κόγχες palmatum L

Μέρος που χρησιμοποιείται: Rhizoma

Εμφάνιση: Κίτρινο-καφέ λεπτή σκόνη.

Προδιαγραφή: 10:1

Μέθοδος δοκιμής: TLC

Κύριες λειτουργίες

1. ραβέντι εκχύλισμα έχει μια καθαρτική δράση για χρήση στη θεραπεία της δυσκοιλιότητας, αλλά επίσης έχει μια στυπτική δράση πάρα πολύ. Ραβέντι ρίζα εκχύλισμα, ως εκ τούτου, έχει ένα πραγματικά καθαρισμός δράση προς το έντερο, αφαίρεση συντρίμμια, και στη συνέχεια astringing με αντισηπτικό

ιδιότητες, καθώς.

2. ραβέντι ρίζα εκχύλισμα χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία εσωτερική pinworms καιτριχινών. Ραβέντι ρίζα εκχύλισμα έχει χρησιμοποιηθεί επίσης τοπικά ως ένα κατάπλασμα ή συμπίεση για βράζει, εγκαύματα, carbuncles και πληγές, και ως ένα στοματικό διάλυμα για κρύο πληγές.

Εφαρμογές:

1. ραβέντι εκχύλισμα εμφανίζεται να βελτιώσει την πέψη και να αυξήσει την όρεξη.

2. ραβέντι εκχύλισμα επίσης βοηθά στην επούλωση του έλκους, την αντιμετώπιση των διαταραχών του σπλήνα και του παχέος εντέρου, ανακούφιση από την δυσκοιλιότητα και να βοηθήσει να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες και αιμορραγία σε ανώτερου πεπτικού συστήματος .

Λεπτομέρεια συσκευασίας:

Καθαρό βάρος: 25Kg ανά τύμπανο. Συσκευάζεται σε δύο πλαστικό-σακούλες με χαρτί-τύμπανο έξω ή σύμφωνα με το αίτημα πελατών.

Αποθήκευσης: Αποθήκευση σε δροσερό, ξηρό και καλά σφραγισμένο δοχείο? Κρατήσει μακριά από υγρασία και ισχυρή φως/θερμότητας.

Διάρκεια ζωής: δύο χρόνια κάτω από το καθορισμένο περιβάλλον.


Εξεταστική