Τα οφέλη της Ginseng εκχύλισμα

Τα οφέλη της Ginseng, εκχύλισμα


Ασίας ginseng έχει μια ιστορία της βότανα χρήση που πηγαίνει πίσω πάνω από 5.000 χρόνια. Είναι μία από τις πιο μεγάλη υπόληψη των βοτανικών φαρμάκων στην Ανατολή, όπου έχει κερδίσει ένα σχεδόν μαγικό φήμη ότι είναι σε θέση να προάγουν την υγεία, γενικό σώμα σθένος και να παρατείνει τη ζωή. Panax όνομα του γένους προέρχεται από την ελληνική λέξη έννοια «πανάκεια» ή «all-healing»? το είδος ginseng είναι φημολογείται ότι σημαίνει «θαύμα του κόσμου». Και οι δύο όροι αναφέρονται σε ιατρικές αρετές του φυτού. Κατά την τελευταία δεκαετία έχει αποκτήσει δημοτικότητα στη Δύση και υπάρχει εκτενής βιβλιογραφία σχετικά με τις ευεργετικές ginseng και τα συστατικά.


Οφέλη για την υγεία


Πρόσφατες εκθέσεις σχετικά με την φαρμακολογία της ginseng δείχνουν ένα ευρύ φάσμα επιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιρροή στην κεντρικό νευρικό σύστημα, ενδοκρινικό και αδρενοκορτικής συστήματα, εσωτερική, όργανα, μεταβολισμό, αρτηριακή πίεση και ζάχαρη, gonadotropic δραστηριότητα, κυτταρική γήρανση, όγκων, και άγχος. Ginseng φαίνεται να ανακούφιση από το στρες, την αύξηση της σεξουαλική δραστηριότητα και διευκολύνει ζευγαρώματος σε πειραματόζωα. Το βότανο έχει αναφερθεί για να είναι αποτελεσματική σε παρατείνοντας το χρόνο επιβίωσης κατά τη διάρκεια καρδιακή ανακοπή. Έχει αναφερθεί να δείξει υπογλυκαιμικά δραστηριότητα. Εντοπίστηκε επίσης Ασίας ginseng για να προστατεύσει τον όρχι κατά 2,3,7,8-tetrachloro-di-benzo-di-p-DIOXIN προκαλώντας βλάβη των όρχεων. Αυτή η ιδιαίτερη διοξίνη είναι the most επικίνδυνος του ίσως την πλέον τοξική χημική ομάδα γνωστή στην επιστήμη. Οι διοξίνες είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο.

Ginseng έχει καταχωρηθεί από μερικούς ως χρήσιμο στη θεραπεία της αναιμίας, καρκίνου, κατάθλιψη, διαβήτης, κόπωση, υπέρταση, αϋπνία, σοκ, επιπτώσεις της ακτινοβολίας, τα αποτελέσματα της μορφίνης και κοκαΐνης χρήση, περιβαλλοντικών, σωματικό και ψυχικό στρές, καθώς και χρόνιες ασθένειες. Έχει ειπωθεί για να ενεργεί ως διεγερτικό, την προώθηση αντοχής, αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής, χαλαρώσετε το νευρικό σύστημα, βελτιωθεί η ψυχική συνειδητοποίηση, ενθαρρύνει κατάλληλη ορμονικές λειτουργίες, τη βελτίωση των επιπέδων των λιπιδίων, μειώνουν τη χοληστερόλη, βελτίωση της ανάπτυξης των νεύρων και αυξάνουν την αντίσταση στις ασθένειες. Έχει χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της όρεξης και σωματική ενέργεια, ρυθμίζει την έμμηνο ρύση, ευκολία τον τοκετό, αύξηση της γονιμότητας των γυναικών και τη θεραπεία της περιοδοντικής νόσου.


Ginsenosides είναι μια διαφορετική ομάδα από στεροειδή σαπωνίνες, η οποία αποδεικνύει την ικανότητά του να στοχεύσετε μια μυριάδα των ιστών, παράγουν μια σειρά από φαρμακολογική απαντήσεις. Ωστόσο, πολλοί μηχανισμοί ginsenoside δραστηριότητας ακόμα παραμένουν άγνωστα. Δεδομένου ότι ginsenosides και άλλα συστατικά του ginseng παράγουν αποτελέσματα που διαφέρουν από το ένα το άλλο, και μια ενιαία ginsenoside προετοιμάζει πολλές ενέργειες στο ίδιο ιστό, γενική φαρμακολογία της ginseng είναι παραμένει εξαιρετικά περίπλοκο και απόκρυφα.