Πώς να επιλέξει σωστό σκόνη--εκχύλισμα φυτών Konjac σκόνη

Πώς να επιλέξει σωστό σκόνη--εκχύλισμα φυτών Konjac σκόνη


Όπως ευαισθητοποίηση των ανθρώπων από τα οφέλη των φυτών εκχύλισμα konjac σκόνη ρίζας, περισσότερες και περισσότερα άτομα αρχίζουν να τρώνε konjac ρίζα σκόνη, ή χρήση konjac για την παραγωγή προϊόντων υγιεινής διατροφής. Αλλά σχετικά με την αγορά konjac εκχύλισμα ποικίλλει πολύ στην ποιότητα και την τιμή. Έτσι ως καταναλωτής Πώς διακρίνουν και να επιλέξετε το σωστό konjac απόσπασμα; Εδώ είναι μερικές προτάσεις από YESHERB για την αναφορά σας:


Αρχικά, παρατηρήστε την εμφάνιση. konjac σκόνη εκχύλισμα φυτού περίπου χωρίζεται σε τρία είδη, konjac εκχύλισμα σε σκόνη, konjac εκχύλισμα micro σκόνη και καθαρισμένο konjac εκχύλισμα σε σκόνη (επίσης γνωστό ως κόμμι konjac). Μέγεθος σωματιδίων του εκχυλίσματος konjac σκόνη είναι 45-100 mesh, με πολλές προσμίξεις. Μέγεθος σωματιδίων του konjac μικρο σκόνη είναι περίπου 100-120 ματιών, με περίεργη μυρωδιά του konjac. Για YESHERB καθαρό εκχύλισμα konjac σκόνη, το μέγεθος των σωματιδίων είναι μεγαλύτερη από 120 ματιών, σχεδόν καμία μυρωδιά και μπορεί να ληφθεί απευθείας σε.

Από το χρώμα, φυτικό εκχύλισμα konjac σκόνη έχουν βαθύ καφέ χρώμα, με πολλές προσμίξεις και πιό χονδροειδή particles.konjac μικρο σκόνη είναι λευκή με ελαφρά σκουρότερο χρώμα και μαύρο και κίτρινο σημείο. Κεκαθαρμένο konjac σκόνη εκχύλισμα είναι κρεμ σκόνη, σχεδόν χωρίς προσμίξεις, ομοιόμορφη σωματίδια, έχουν μεγαλύτερη καθαρότητα από απλούς konjac σκόνη.

Διάκριση από τη μυρωδιά. Το εκχύλισμα konjac σκόνη έχει υπέροχη μυρωδιά, μικρο konjac σκόνη έχουν ελαφρά οσμή και καθαρισμένο YESHERB konjac σκόνη εκχύλισμα έχουν σχεδόν καμία οσμή.


Δεύτερον, μέτρο νερό-διαλυτότητας. φυτικό εκχύλισμα Konjac σκόνη είναι υδατοδιαλυτά, έτσι αυτοί θα διαλύεται όταν επαφή με το νερό, είτε κρύο ή ζεστό νερό. Και ψεύτικο konjac είναι γίνονται από το άμυλο, άμυλο δεν επεκτείνεται όταν συναντήσετε το νερό.


Τρίτον, σύγκριση τιμών. Χαμηλότερη είναι η τιμή του εκχυλίσματος konjac σκόνη, μικρο konjac σκόνη υψηλότερη και καθαρισμένο σκόνη υψηλότερη.


Konjac σκόνη εκχύλισμα φυτών είναι μια διαιτητική ίνα που γνωστός ως οδοκαθαριστής σώμα και με πολλά άλλα οφέλη. Τα παραπάνω τρία σημεία είναι κάποιες εμπειρίες από YESHERB που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε και να προσδιορίσει konjac σκόνη εκχύλισμα στη διαδικασία αγοράς. Αν σας ενδιαφέρει YESHERB φυτών εκχύλισμα konjac σκόνη ρίζας, pls επικοινωνήστε απευθείας με YESHERB.