Ορισμένα φυτικά εκχυλίσματα μπορεί να σας κρατήσει νέος και ζωντανός

ορισμένα φυτικά εκχυλίσματα μπορεί να κρατήσει σας νεότεροι και ζωντανός


Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Oncotarget από ερευνητές από το Concordia και την εταιρεία βιοτεχνολογίας Κεμπέκ με βάση Idunn τεχνολογίες ενδέχεται να έχουν ανακαλυφθεί ένας σημαντικός παράγοντας: φυτικά εκχυλίσματα που περιέχουν τις έξι καλύτερες ομάδες αντι-γήρανσης μορίων δει ποτέ.

Για τη μελέτη, η ερευνητική ομάδα χτενισμένες μέσω των Idunn τεχνολογίες εκτεταμένη βιβλιοθήκη βιολογικών, διεξαγωγής περισσότερα από 10.000 δοκιμών για την οθόνη για φυτικά εκχυλίσματα, που θα αυξήσουν τη χρονολογική διάρκεια ζωής της ζύμης.

Γιατί μαγιά; Cellularly μιλώντας, γήρανση εξελίσσεται ομοίως σε μαγιά και τους ανθρώπους. Είναι το καλύτερο μοντέλο της κινητής τηλεφωνίας να κατανοήσουν πώς πραγματοποιείται η διαδικασία αντι-γήρανσης.

«Συνολικά, βρήκαμε έξι νέες ομάδες των μορίων που επιβράδυνση τη χρονολογική γήρανση της μαγιάς,», λέει ο Vladimir Titorenko, ανώτερος συντάκτης της μελέτης και καθηγητής στο τμήμα βιολογίας στο Concordia. Πραγματοποίησε τη μελέτη με μια ομάδα φοιτητών του Concordia και Éric Simard, ο ιδρυτής των Idunn τεχνολογίες, οι οποίες είναι το όνομά του για τη θεά της αναζωογόνησης στην Σκανδιναβική μυθολογία.

Αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις όχι μόνο για την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης, αλλά επίσης για την πρόληψη ορισμένων ασθενειών που συνδέονται με τη γήρανση, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

"Αντί να επικεντρωθεί σε τη θεραπεία της ασθένειας επιμέρους, παρεμβάσεις στις μοριακές διαδικασίες της γήρανσης μπορεί να ταυτόχρονα καθυστερήσει την εμφάνιση και την εξέλιξη της περισσότερες παθήσεις σχετιζόμενες με την ηλικία. Αυτό το είδος παρέμβασης είναι προβλέπεται να έχουν πολύ μεγαλύτερη επίδραση στα υγιή γήρανση και προσδόκιμο ζωής από ό, τι μπορεί να επιτευχθεί με τη θεραπεία των επιμέρους ασθενειών,», λέει ο Simard, ο οποίος σημειώνει ότι αυτά τα νέα μόρια σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε εμπορικά προϊόντα.

«Αυτά τα αποτελέσματα παρέχουν επίσης νέες ιδέες για τη μηχανισμοί μέσω των οποίων οι χημικές ουσίες που προέρχονται από ορισμένα φυτά μπορεί να επιβραδύνει βιολογικής γήρανσης,» λέει Titorenko.

Μία από αυτές τις ομάδες των μορίων είναι το πιο ισχυρό μακροζωία-επεκτείνοντας φαρμακευτική παρέμβαση ακόμη περιγράφεται στην επιστημονική βιβλιογραφία: ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από φλοιό ιτιάς.

Φλοιού ιτιάς χρησιμοποιήθηκε ευρέως κατά την εποχή του Ιπποκράτη, όταν οι άνθρωποι ενθαρρύνθηκαν να μασάτε σε αυτό για να ανακουφίσει τον πόνο και πυρετό. Η μελέτη έδειξε ότι αυξάνει την μέση και μέγιστη διάρκεια ζωής χρονολογική της ζύμης από 475 τοις εκατό και 369 τοις εκατό, αντίστοιχα. Αυτό αντιπροσωπεύει μια πολύ μεγαλύτερη επίδραση από ό, τι rapamycin και μετφορμίνη, τα δύο καλύτερα φάρμακα που είναι γνωστό για τους αντιγηραντική δράση.

«Αυτά τα έξι αποσπάσματα έχουν αναγνωρισθεί ως μη τοξικό από υγεία Καναδάς, και ήδη έκθεμα αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία στους ανθρώπους,» λέει Simard.

«Πρώτα, όμως, πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργάζεται τεχνολογίες Idunn με τέσσερα άλλα πανεπιστήμια για έξι ερευνητικά προγράμματα, να πάει πέρα από μαγιά, και λειτουργεί με ένα ζωικό πρότυπο της γήρανσης, καθώς και δύο καρκίνου μοντέλα.»

Η μελέτη, «Ανακάλυψη των φυτικών εκχυλισμάτων που σε μεγάλο βαθμό καθυστερήσει την μαγιά χρονολογική γήρανση και έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στην μακροζωία-καθορισμό κυτταρικές διεργασίες» δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Oncotarget.