Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Bio-Tech Inc Risun είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και προμηθευτές, Καλώς να αγοράσει ανεφοδιασμός εργοστασίων καθαρό φυσικό και 100% φυσικό σπόρων σταφυλιού εκχύλισμα τόσο χαμηλή τιμή και υψηλής ποιότητας.

Σπόρων σταφυλιού εκχύλισμα

Όνομα προϊόντων: Σπόρων σταφυλιού εκχύλισμα

Βοτανική πηγή: Vitis Vinifera L.

Μέρος που χρησιμοποιείται: σπόροι

Εμφάνιση: Λεπτή σκόνη κόκκινο-καφέ.

Προδιαγραφή: 95% προανθοκυανιδίνες? 85% πολυφαινόλες

Μέθοδος δοκιμής: UV

Φαρμακολογική δραστηριότητα

Ανθρώπινη υπόθεση εκθέσεις και αποτελέσματα από το εργαστήριο και ζωικών μελετών που δείχνουν ότι σκόνη εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών μπορεί να είναι χρήσιμη για τη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων όπως υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλή χοληστερόλη. Περιορίζοντας την οξείδωση των λιπιδίων, φαινολικών σε σπόρους σταφυλιών μπορεί να μειώσει κίνδυνο καρδιακής νόσου, όπως με την παρεμπόδιση των αιμοπεταλίων και μειώνει φλεγμονή . Ενώ οι μελέτες αυτές είναι πολλά υποσχόμενη, απαιτείται περισσότερη έρευνα, συμπεριλαμβανομένων μακροχρόνιες μελέτες σε ανθρώπους να επιβεβαιώσετε αρχικές διαπιστώσεις. Μια πολυφαινόλη που περιέχονται στους σπόρους του σταφυλιού είναι ρεσβερατρόλη, η οποία μπορεί να επηρεάσει τον καρκίνο ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, καθώς και να προκαλέσει το apoptosis, ανάμεσα σε μια ποικιλία των δυνητικών επιπτώσεων chemopreventive .

Βιολογικής δραστηριότητας

Προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι εκχύλισμα σε σκόνη σπόρων σταφυλιού μπορεί να έχει άλλες πιθανές ιδιότητες κατά της νόσου, όπως στο εργαστήριο μοντέλα: επούλωση τραυμάτων 1) —σπόρων σταφυλιού προανθοκυανιδίνες που προκαλείται από αγγειακή ενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα και επιτάχυνση της επούλωσης των τραυματιών του δέρματος στα ποντίκια. 2) τερηδόνα--φαινολικών σπόρων προς σπορά μπορεί να αναστέλλουν το μεταβολισμό του στόματος σακχάρου και να επιβραδυνθεί η ανάπτυξη ορισμένων βακτηρίων προκαλεί οδοντική τερηδόνα .  3) οστεοπόρωση--σπόρους σταφυλιών εκχυλίσματα ενισχυμένη οστικής πυκνότητας και δύναμης σε πειραματική ζώα. 4) Καρκίνος--δερμάτων σπόρων σταφυλιού Προανθοκυανιδίνες μειώθηκε όγκου αριθμούς και να μειωθεί η κακοήθεια του θηλώματα. 5) υπεριώδης βλάβη του δέρματος —διαιτητικές Προανθοκυανιδίνες μπορεί να προστατεύουν από καρκινογένεσης και παρέχουν συμπληρωμάτων για Αντιλιακή προστασία.

Λεπτομέρεια συσκευασίας:

Καθαρό βάρος: 25Kg ανά τύμπανο. Συσκευάζεται σε δύο πλαστικό-σακούλες με χαρτί-τύμπανο έξω ή σύμφωνα με πελάτες αίτημα. Αποθήκευσης: Αποθήκευση σε δροσερό, ξηρό και καλά σφραγισμένο δοχείο? Παραμένετε μακριά από υγρασία και ισχυρό φως / θερμότητας. Διάρκεια ζωής: δύο χρόνια κάτω από το καθορισμένο περιβάλλον.


Εξεταστική